LOIGOAN TARINA

KOHTAAMINEN SLUSHISSA OLI POHJA YHTEISELLE YSTÄVYYDELLE

Oli vuosi 2014, Helsingin messukeskuksessa oli meneillään Slush, yksi maailman suurimmista startup-tapahtumista. Puheensorina, eri lavoilla tapahtuvat puheenvuorot ja pitchit sekoittuivat pauhaavaan musiikkiin ja eri väreissä välkkyviin valoihin. Tunnelma oli kiihkeä, teknologiaviritteinen, suuria lupaava ja unelmia kantava.

Sivussa pahimmasta metelistä, tapahtuma-areenan laidalla kaksi naista, pienten lasten äitejä molemmat, tapasivat ja jäivät vaihtamaan ajatuksia kasvusta ja yrittämisestä. Kohtaaminen oli merkityksellinen molemmille. Tunne, että jaetaan jotakin yhteistä ja arvokasta suhteessa näkemykseen brändäyksestä, palvelukokemuksesta ja liiketoiminnasta yhdisti.

LOIGOA SYNTYI VISIOSTA RAKENTAA KANSAINVÄLINEN BRÄNDI

Vuoden 2020 alussa syntyi Loigoa Oy, jonka taustalla on idea infrapunalämmön hyödyntämisestä osana palautumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Heti alusta asti oli selvää, että nyt rakennetaan yritys, jossa kohtaa yhteinen visio asiakaslähtöisyydestä, ekologisuudesta ja kansainvälisen tason brändistä. Loigoa valikoitui nimeksi, koska se kuulosti riittävän rennolta ja samalla toi hymyn huulille. Nimen taustalla on ajatus, että elämä on liian lyhyt sekä fysiikan että mielen kireydelle ja siksi elämässä on aika ajoin hyvä ottaa vähän rennommin ja antaa aikaa itselle.

MISSIOMME ON EDISTÄÄ HYVINVOINTIA PALAUTUMISEN AVULLA

Mielestämme maailmaan tulee mahtua enemmän aikaa pysähtymiselle. Olemme palautumisen, rentoutumisen ja itsestä huolehtimisen puolestapuhujia. Missiomme on edistää hyvinvointia palautumisen avulla ja tuoda infrapunan hyödyt helposti jokaisen saataville.

MAAILMALLE LÄMPÖÄ JA LEMPEÄÄ HYVINVOINTIA

Tavoitteemme on olla kansainvälinen brändi, joka korostaa kehon palautumista ja rentoutumista osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kylmästä Suomesta haluamme viedä maailmalle lämpöä ja lempeää hyvinvointia.

ARVOJAMME OVAT AITOUS, VÄLITTÄMINEN JA VAPAUS

Aitous tarkoittaa meille sitä, että uskallamme seistä kaikkien lupaustemme takana. Haluamme aidosti auttaa ihmisiä pitämään huolta itsestään ja tarjoamme siihen tuotteen, joka on tehty laadukkaista ja luonnonmukaisista materiaaleista.

Välittäminen symboloi meille paitsi omasta ja toisten hyvinvoinnista välittämistä, myös armollisuutta itseä kohtaan. Välitämme asiakkaistamme suurella sydämellä ja haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme hyvinvoinnin eteen.

Vapaus valita asioita ja toteuttaa niitä rohkeasti on meille tärkeää. Meillä on vapaus valita elämäntapamme ja vapaus pitää huolta itsestämme tavalla, joka tuntuu itselle luontaiselta. Loigoa-maton voi vapaasti kuljettaa paikasta toiseen, sillä akun avulla matto lämpenee vaikkapa mökkilaiturilla tai metsäretkellä.